Patakparti Vendégház - Nagyrákos

Nagyrákos, Patakparti Vendégház

Patakparti Vendégház, Nagyrákos

Nagyrákos

Ha a rohanó, stresszes hétköznapok fáradalmait igazán ki akarja pihenni, látogasson el az Őrsébe, ahol szemet gyönyörködtető tájak, erdők, mezők, lankás dombok, völgyben csordogáló patakok, barátságos falusi emberek, házias ételek várják, és távol a városok zajától élvezheti a vidéki élet nyugalmát. Reggel madárcsicsergésre ébredhet, és a friss, tiszta levegőtől este mély álomba szenderülhet, napközben pedig felfedezheti a környék megannyi kincsét, a népi kultúra emlékeitől kezdve, a hagyományos falusi mesterségeken át, a változatos növény- és állatvilágig.

A Patakparti Vendégház ebben a kellemes környezetben fogadja szeretettel a kikapcsolódni vágyókat.

Önálló vendégházunkat - családi házas jellege miatt - egyszerre csak egy társaságnak adjuk ki. Ideális szálláslehetőséget jelent két kis család, vagy egy kisebb (max. 6 fős) baráti társaság számára. Nagyobb baráti társaság elhelyezése érdekében ugyanakkor segíteni tudunk a szabad kapacitással rendelkező egyéb helyi szállások felkutatásában.

Elhelyezkedés, udvar

A ház egy kis faluban, Őriszentpétertől - az Őrség központjától - 3 km-re lévő Nagyrákoson, egy nyugodt völgyben, erdőkkel, rétekkel körülölelt kisbirtokon található, melyet kelet felől egy csordogáló patakocska határol. Az erdő közelsége miatt időnként az őzikék is ellátogatnak hozzánk.

A házat ligetes, tágas udvar veszi körül, melyet természetesen minden vendég kedvére használhat. A gyermekeket kerti játékok várják, és rengeteg helyet találhatnak a szabad mozgásra, de az árnyat adó gyümölcsfák közt csendes pihenésre, illetve szalonnasütésre és bográcsozásra is lehetőség van. Igény esetén bográcsot és állványt biztosítunk.

A ház jellemzői, felszereltsége

A teljesen felújított épület - bár új bútorokkal van berendezve -, a múlt hangulatát idézi. Szem előtt tartottuk, hogy felszereltségben és kényelemben maximálisan megfeleljen a mai kor követelményeinek.

A házban 2 szoba + nappali, konyha, fürdőszoba található, valamint fedett terasz tartozik hozzá, asztallal, padokkal.

A szobákban található 1-1 duplaágy, valamint a nappaliban lévő ággyá alakítható kanapé egyaránt 2-2 személynek biztosíthat fekhelyet.

A nappaliban televízió, a fürdőszobában zuhanyzó, WC, és hajszárító található, a melegvíz-ellátást gázboiler biztosítja. Az épület központi fűtéssel rendelkezik, így egész évben fogadni tudja a vendégeket.

Étkezésre lehetőség van a közeli kisvendéglőkben is, de a szálláshely főzésre, önellátásra tökéletesen alkalmas.

A konyha teljesen felszerelt: 4 égős gáztűzhely, légkeverős villanysütő, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző, teafőző, edény- és étkészletek, evőeszközök, konyharuhák, mosogatószer áll rendelkezésre.

A szükséges alapanyagok pedig könnyen beszerezhetők a falu élelmiszer- és vegyesboltjából.

Képek a szálláshelyről: Patakparti Vendégház

Patakparti Vendégház, 9938 Nagyrákos, Devecser Szer 7.

Pihenjen az Őrségben a Patakparti Vendégházban Nagyrákoson!


Árak 2014-ben

(Az árak tájékoztató jellegűek és minimum 2 éjszaka foglalása esetén érvényesek.)

Felnőtt: 4.500 Ft/fő/éj

Gyermek 0-3 évig: 1.900 Ft/fő/éj

Gyermek 3-14 évig: 2.900 Ft/fő/éj

Gyermek 14-18 évig: 3.900 Ft/fő/éj

*A kiemelt ünnepek (január 1, március 15, Húsvét, Pünkösd, május 1, augusztus 20, október 23, november 1, december 24-31) illetve a helyi rendezvények (pl.: Virágzás Napjai, Őrségi vásár, Hétrétország, Természetesen Őrség, stb.) idején az árak változhatnak!

Önálló max. 6 fős vendégházunkat egyszerre csak egy társaságnak adjuk ki!

Az árak nem tartalmazzák a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, melynek mértéke: 150Ft/éj, 18-70 éves felnőtteknek.

A szállásdíj tartalmazza vendégeink számára a teljesen felszerelt konyha, a kerti bútor, kerti csap, szalonnasütő, bográcsfőző, parkoló, ágynemű, valamint igény esetén babaágy, etetőszék, babakád, babakocsi használatát (amelyet kérem, előre jelezzenek).

A szállásdíj önellátásra vonatkozik, étkezést nem tartalmaz.

Fűtési igény esetén a szállásdíjon felül az elhasznált gáz mennyisége a mérőóra állás alapján fizetendő.

Fizetési módok: átutalás, készpénz, valamint üdülési csekket is elfogadunk.

Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Aktuális kedvezmények

A nyári főszezonon kívül, hosszabb tartózkodás, illetve hétköznapokra vonatkozó foglalás esetén kedvezményt adunk.

Törzsvendégeink részére 10 % kedvezmény!

Aktuális kedvezményünkről kérje egyéni ajánlatunkat!


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!