Mecsek Vendégház - Kővágószőlős

Kővágószőlős, Mecsek Vendégház

Mecsek Vendégház, Kővágószőlős

Kővágószőlős

A Mecsek Vendégház Baranya megyében, a nyugatmecsek lábánál, pécstől 10 km-re, Cserkút mellett 1kmre található a mecsekvendégház. A mecsekvendégház közelében sok szép látnivaló van. Érdemes kirándúlni a Babásszerkövekhez, Páloskolostorhoz, Sasfészek, Remetebarlang, Szent istván kilátó. A mecsek hegység a mecsek rallyrol ismert, amit tavasszal és nyár végén rendeznek meg mint ismert, országos versenyt. Mint ismeretes, Kővágószőlős urán-érc bányászatról híres, ebből adódóan egy érdekes bányászati múzeumot hoztak létre, meglehet tekinteni délelött 10-12 ig, csütörtöki és szombati napokon, a belépés díjtalan.

Akiknek ajánlom a vendégházat: mindenkinek aki pihenni szeretne, a nyugat mecsekben, vagy kirándulni a mecsekben. Nagycsaládosoknak, mert szép nagy szabadtérvan a gyermekek számára, baba barát szolgáltatás! Kerékpárosoknak bicikli túrázás a Mecsekben.

Szabadtéri jántékok: hinta, mászóka, csúszda, babaház, homokozó várja a gyermekeket.

Ha finom házias ízeket szeretne enni, egy Baranyai kis faluban, látogasson el hozzánk és töltsön egy kemencés hétvégét nálunk. Ha aktív pihenést szeretne, a mecsekvendégházban megtalálja!

Vegye igénybe Welness szolgáltatásainkat! Érdemes megkóstolni a mecsekvendégház finomságait : elsősorban kukoricás ételeinket tájjellegű borainkat és kemencés ételeinket

Szeretettel várunk mindenkit, aki dél Dunántúlra, Baranyában szállást keres vagy aktív pihenésre vágyik, a mecsek lábánál Kővágószőlősön a mecsekvendégházban.

Az új építésű vendégházunk földszintes, 8 fő számára biztosít kényelmes szálláshelyet. A szobák 2x4ágyasak. A szobák elrendezése elsőszoba : francia ágy + 2 heverő, zuhanyzó + WC kettesszoba : francia ágy + heverő 1 fotelágy zuhanyzó WC. Az amerikai konyha, az étkező és a nappali egy légtérben található. A nappaliban TV található, melyen magyar és műholdas csatornák foghatók. A konyha teljesen felszerelve (hűtő fagyasztóval, mikrohullámú sütő, kerámialapos villanytűzhely, vízforraló, kenyérpirító, tea- és kávéfőző, összecsukható babaágy és gyermek etetőszék) áll a Vendégek rendelkezésére.

Képek a szálláshelyről: Mecsek Vendégház

Mecsek Vendégház, 7673 Kővágószőlős, Mecsek utca 3.

Mecsek Vendégház - Kővágószőlős


Árak:  4500 Ft / fő / éjAjánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!