Ács Apartman Hévíz - Hévíz

Hévíz, Ács Apartman Hévíz

Ács Apartman Hévíz, Hévíz

Hévíz

A szálláshely bemutatása:

 Hévíz központjában, közel a gyógyfürdőhöz, csendes, nyugodt környezetben egy kétágyas, egy 2x2 ágyas apartmannal, valamint egy kétágyas szobával várunk minden kedves vendéget. Igényesen kialakított apartmanjaink és vendégszobánk zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, valamint a vendégszoba kivételével, főzési lehetőséggel és férőhelyszám szerint berendezett konyhával rendelkezik. A szobák egy részéhez erkély is tartozik. Zárt parkolási lehetőséget biztosítunk az apartmanház udvarában. Apartmanházunk Wi-Fi Internettel rendelkezik.

A házhoz nagy kert tartozik napozóágyakkal, kerti bútorokkal, grillezési lehetőséggel. Az ideérkező kedves vendégek programajánlatokból és prospektusokból, kedvezményes programlehetőségekből válogathatnak.

Hévízi Szobakiadók Szövetségének tagjaiként számos kedvezményes szolgáltatást kínálunk vendégeink számára Hévízen és környékén. A kedvezményes szolgáltatások között található például színvonalas vendéglátásra, egyénre szabott szépségápolásra, terápiás kezelésekre és a hévízi gyógytó belépő kedvezményes megvásárlására jogosító kupon is. A kuponok a hévízi tó belépőjegyek árából 300,-Ft/fő kedvezmény igénybevételére jogosítanak.

A hévizi meleg vizű tó fedett fürdési lehetőséget is biztosít, valamit az egész éves környékbeli programlehetőségek miatt nem csak nyáron, de a tél közepén is jó választás a kikapcsolódni és gyógyulni vágyóknak.

SZÉP Kártyát  elfogadunk !

Képek a szálláshelyről: Ács Apartman Hévíz

Ács Apartman Hévíz, 8380 Hévíz, Vajda Ákos u. 9.

Familie Ács - Hévíz - Apartman


 

Alapár: (3-6 éjszaka)

2 fős szoba : 6 500 Ft / éj
2 fős apartman: 8 300 Ft / éj

2 + 2 fős apartman: 9 750 Ft / éj / 2 fő
2 + 2 fős apartman:13 600 Ft / éj / 4 fő

Min. 7-éjszaka esetén - 8 % kedvezmény,

Pótágy: 2 100 Ft
1-2 éjszakára felárat számolunk.

A fenti árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák: 450 Ft/fő/éj IFA mentesség: 18 év alatt.

 


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!