• 3728 Kelemér, Tompa út 159. hrsz
  • 06302298175

Mohos Vendégfogadó - Kelemér

Kelemér, Mohos Vendégfogadó

Mohos Vendégfogadó, Kelemér

Kelemér

Mai rohanó világunkban sokan keresik a pihenést a falusi lét nyújtotta nyugalomban. A vidéki életről az embereknek a nyugodt, de dolgos életmód jut eszükbe. Amennyiben valaki aktív pihenésre vágyik, akkor is megtalálhatja számításait. Csendes kis falucska vendégfogadója várja szeretettel vendégeit az aggtelki karszt lábainál.

Várjuk a kirándulni, kikapcsolódni vágyókat, a természetet kedvelőket. A közelünkben erdők, kéktúrás útvonal, nemzeti park, horgásztó  található.

Megtekinthető a mohos-láp, mohos-földvár, Tompa emlékmúzeum, Mohos tájház (igény esetén szervezett túravezetés), kopjafa-gyűjtemény, gömörszőlősi néprajzgyűjtemény, szabadtéri kiállítások.

Szobáinkban igyekszünk a vendégeink kényelmét szolgálni, két szobához tartozik egy közös tusolós fürdőszoba, egy felszerelt mini konyha, ahol főzési lehetőséget biztosítunk.

Kisgyermekkel érkezőket hordozható babaágy és babafürdető, pelenkázó valamint asztalra szerelhető etetőszék várja.

A fogadó kertjében sátorozási lehetőség. Vendégeink rendelkezésére áll a grillsütő, szalonnasütő, bográcsozási  lehetőség.

Szállásunkon wifi, televízió, helyi érdekességeket ismertető kiadványok, sakk, társasjátékok, gyermekjátékok állnak rendelkezésre.

Képek a szálláshelyről: Mohos Vendégfogadó

Mohos Vendégfogadó, 3728 Kelemér, Tompa út 159. hrsz

Mohos Vendégfogadó - Pihenés csendes, családias környezetben


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!